Prima sută de membri ai asociației

𝟏𝟎𝟎 + 🚴😁!
În 2020, o mână de oameni au avut un vis și au pornit pe un drum care se știa de atunci că nu o să fie ceva de genul ‘’o plimbare în parc ‘’. Nu a fost ușor, ținând cont că munca echipei a fost voluntară și s-a desfășurat după orele de serviciu.
Însă, atunci când visul tău este unul frumos vrei să-l povestești, să-l faci cunoscut celor pe care vrei să-i aduci aproape de tine și împreună cu ei să încerci să transformi visul în realitate.
Și asta am făcut: am început să ne spunem povestea. Cei care au vrut să ne cunoască au venit alături de familia Maramureș Bike, atât la evenimentele organizate de noi cât și ca membri pe site, acolo unde se găsesc proiectele pe care le-am gândit și în care suntem implicați.
Începutul acestei povești A FOST SCRISĂ DE NOI, continuarea vrem să fie SCRISĂ ÎMPREUNĂ CU VOI. Este povestea orașului nostru, a oamenilor care trăiesc aici, a celor care vor să se implice în schimbare, nu doar să viseze la aceasta.
La finalul săptămânii trecute, am atins prima bornă propusă în cadrul asociației noastre: 👉𝟏𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐦𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢 👈
Am marcat acest eveniment împreună cu o parte dintre cei înscriși deja în asociație, printr-o ieșire în natură, pe dealurile din jurul orașului nostru, pentru că ieri a fost despre ei !
Familia Maramureș Bike este acum mai bogată cu 100 de coechipieri.
Vă mulțumim pentru suportul vostru, pentru implicarea voastră și pentru încrederea care ne-o acordați! 🙏
Pentru cei care încă nu sunteți membri , vă invităm să veniți alături de noi pe 🌎 http://maramuresbike.ro/ unde vă puteți înscrie, pentru a trăi împreună alte aventuri frumoase.
Mai multe imagini de la această ieșire aniversară pot fi văzute pe pagina noastră de Facebook.
Povestea continuă !
Echipa
Maramureș Bike

Lasă un comentariu

Copyright @ 2021 – MARAMUREȘ BIKE

Hosting oferit gratuit de

Magazin oferit gratuit de

Partener media   Baia Mare