Despre noi.

Din pasiune pentru sport și pentru bicicletă !

Asociația de ciclism și ecologie Maramureș Bike a fost înființată în decembrie 2020 pentru a promova mersul pe bicicletă ca o activitate de relaxare sănătoasă, responsabilă cu mediul și ca o modalitate de a face sport. Sustinem dezvoltarea și întreținerea pe termen lung a traseelor de bicicletă ca un bun comunitar valoros de care să ne bucurăm toți cetățenii din Baia Mare și împrejurimi, indiferent de stilul de ciclism practicat și de aptitudini.

Asociația Maramureș Bike nu a solicitat sau beneficiat de nici o sponsorizare sau finanțare din partea autorităților locale sau județene (Primărie sau CJ MM), toate acțiunile efectuate de la înființare fiind organizate prin acțiuni de voluntariat sau cu ajutorul donațiilor private.

Te așteptăm alături de noi!

Logo-ul Maramures Bike s-a dorit să reprezinte scopul și misiunea noastră și încadreaza următoarele elemente:

  • Un biciclist ieșit în natură pe un traseu montan, mergând cu viteză pentru o recreere și deconectare totală de rutina zilnică
  • Un lup ce aleargă alături de biciclist simbolizând faptul ca biciclistul devine una cu natura
  • Creasta Cocoșului fiind un simbol local pentru drumeții și iesire în aer liber, profilul ei se găseste pe fundalul Logo-ului

În Maramureș Bike, ești alături de alți pasionați de bicicletă.

Căutăm membri dornici să contribuie la crearea unei zone atractive pentru utilizarea bicicletei.

Ai ocazia de a întâlni alți biciclisti, de a ieși pe trasee pitorești și de a participa ca voluntar la acțiunile Maramureș Bike organizate pentru comunitatea locală.

invităm să vă alăturați
comunității noastre.

Pornim la drum cu misiunea de conectare a comunității în activități care să promoveze bicicleta ca pe un stil de viață sănătos.