Devino membru !

Vino în comunitatea Maramureș Bike

 

            Cu fiecare membru în plus, devenim o comunitate puternică pentru promovarea bicicletei ca stil de viață sănătos.

Vrem piste de biciclete în Baia Mare și condiții mai bune pentru utilizarea bicicletelor în intreg județul Maramureș.  

Înscrierea ca membru în Asociația Maramureș Bike, presupune plata unei cotizații modice de 1 leu pe lună, deci nu ai motive să stai deoparte dacă consideri și tu că bicicleta trebuie să fie prezentă în comunitatea noastră. Cotizația se plătește pentru perioade de un an. 

Te vom ține informat cu privire la actiunile noastre dar ne-am dori să colaborăm împreună acolo unde simți că poți sprijini comunitatea.

Completează-ți datele și apăsă butonul „Salvează și plăteste”.

[pmpro_checkout]

    Cu fiecare membru nou, devenim o comunitate mai puternică pentru promovarea bicicletei ca stil de viață sănătos. Vrem piste de biciclete în Baia Mare și condiții mai bune pentru utilizarea bicicletelor în întreg județul Maramureș.  

     Statutul de membru Maramureș Bike, nu presupune obligații financiare iar preluarea de responsabilități se face doar dacă îți dorești acest lucru și ne anunți pe contact@maramures-bike.ro că vrei să sprijini MM Bike prin acțiuni de voluntariat.

     Dacă nu ai timp să te implici în acțiunile MM Bike, poți să ajuți comunitatea prin înscrierea ca și membru deoarece ne dai astfel vizibilitate în relația cu autoritățile locale (unde-s mulți puterea crește). Înscrie-te ca membru prin introducerea datelor în Formularul de înscriere și abonarea implicită la Newsletterul nostru. Ne ocupăm noi mai departe ca să se întâmple lucruri faine pentru comunitate.

     Prin Newsletter-ele MM Bike trimise cu o cadență rezonabilă de aproximativ unul pe lună, te ținem informat cu privire la acțiunile noastre. 

Poți să ne sprijini acțiunile și printr-o donație.

SAU

Formular înscriere

Prin înscrierea ca și membru MM Bike, sunt de acord cu Politica de confidențialitate și cu Termenii și condițiile publicate pe site-ul MM Bike