Donare
sânge.

Părinții mei sunt eroi, donează sânge și salvează vieți!

Prin campania de donare sânge inițiată de către Asociația Maramureș Bike dorim să arătăm că se pot organiza campanii de amploare și pe plan local. Obiectivele campaniei sunt conștientizarea comunității locale cu privire la importanța donării de sânge și implicit creșterea numărului de donatori. Campania Maramureș Bike se adresează copiilor din școli pentru a înțelege încă de mici importanța și necesitatea donării. Elevii care își conving părinții sau alte persoane adulte să doneze, au șansa să câștige o bicicletă. Cu cât mai mulți donatori, cu atât mai multe șanse la tombolă. Mai jos gasiti actiunile MM Bike pentru cresterea numarului de donatori.

15 Decembrie 2023
Pas 17
20 biciclete = premiu la campania nr.3

Părinții au donat iar copiii au câștigat 20 biciclete iar la cele 3 campanii s-au acordat 42 bicilete ca și premiu (20 la campania nr.3, 11 la campania nr.2 si 11 la campania nr.1). Premierea câștigătorilor celei de a III-a ediții a campaniei "PĂRINȚII MEI SUNT EROI, DONEAZĂ SÂNGE ȘI SALVEAZĂ VIEȚI”, a avut loc la magazinul Bike Shop din Baia Mare. Ediția a III-a ne-a adus câteva situații interesante: Am avut câștigător un elev în clasa a XII-a care a donat chiar el, având deja 18 ani sau câștigător care și-a donat bicicleta câștigată unei fetițe dintr-o familie defavorizată. Cele 3 campanii au fost susținute financiar de către sponsorul BSG Amanet & Exchange. Mai multe poze de la premiere găsiți AICI.

8 Decembrie 2023
Pas 16
364 donatori = rezultatul campaniei nr.3

Ediția a III-a a convins 364 persoane ca să doneze sânge iar cele 3 campanii MM Bike au cumulat 850 donatori (259 la ediția 1, 227 la ediția 2 și 364 la ediția 3).

8 Decembrie 2023
Pas 15
Extragerea câștigătorilor la campania nr.3

Câștigătorii celor 20 biciclete de la ediția a III-a a campaniei de donare de sânge organizată de către MM Bike, au fost selectați prin tragere la sorți de către personalul Centrului de donare. S-a acordat câte o bicicletă pentru fiecare an școlar, pentru profesorii donatori, pentru elevii care au convins mai multe persoane dar și pentru cetățenii din oraș care au aderat la campanie. Extragerea taloanelor câștigătoare poate fi văzută AICI. 

22 Oct. - 8 Dec. 2023
Pas 14
7 săptămâni de donare la campania nr.3

Campania nr.3 adresându-se tuturor celor 35 unități de învățământ din Baia Mare, durata campaniei a fost extinsă la 7 săptămâni pentru ca mesajul să ajungă cu ajutorul ISJ MM, prin direcțiuni până la părinții elevilor. Faptele bune vor fi recompensate cu 20 biciclete acordate prin tragere la sorți. Vezi clipul de promovare AICI.

20 Octombrie 2023
Pas 13
Lansarea campaniei nr.3

Lansarea celei de a III-a campanii ”Părinții mei sunt eroi, donează sânge și salvează vieți” a fost lansată în prezența reprezentanților Centrului de Transfuzie sanguină Baia Mare, a Inspectoratului Școlar MM și a echipei Maramureș Bike. De data aceasta, campania s-a adresat celor 35 unități de învățământ din Baia Mare, urmând ca mesajul campaniei să ajungă în cascadă cu sprijinul ISJ MM de la Directorii instituțiilor, la diriginți și învățători, până la părinții elevilor. Poze de la lansare găsiți AICI.

15 Martie 2023
Pas 12
11 biciclete = premiu la campania nr.2
Părinții au donat iar copiii au câștigat 11 biciclete. La primele două campanii s-au acordat 22 biciclete (11 la fiecare campanie). Ambele campanii au fost susținute financiar de către sponsorul BSG Amanet & Exchange. Premierea câștigătorilor celei de a II-a ediții a campaniei "PĂRINȚII MEI SUNT EROI, DONEAZĂ SÂNGE ȘI SALVEAZĂ VIEȚI”, a avut loc în curtea școlii partenere - Dimitrie Cantemir din Baia Mare, premierea generând bucurie și emoție în rândul elevilor participanți, a părinților și a cadrelor didactice.  Poze de la premiere găsiți AICI. 
3 Martie 2023
Pas 11
227 donatori = rezultatul campaniei nr.2

Ediția a II-a a campaniei ”Părinții mei sunt eroi, donează sânge și salvează vieți” derulată la Școala Dimitrie Cantemir din Baia Mare, s-a încheiat cu un rezultat foarte bun, și anume 227 donatori. Cumulat cu prima ediție, MM Bike a reușit să convingă 486 persoane ca să doneze sânge (259 donatori la prima ediție + 227 la a II-a ediție). Ne inclinăm cu respect în fața lor pentru gestul făcut. 

3 Martie 2023
Pas 10
Extragerea câștigătorilor la campania nr.2

Extragerea câștigătorilor celor 11 biciclete acordate ca și premiu prin tragere la sorți participanților la ediția a II-a a campaniei de donare de sânge organizată de către MM Bike, a avut loc la Centrul de donare cu sprijinul direcțiunii Școlii Dimitrie Cantemir, a personalului Centrului de donare și a echipei MM Bike. Poze de la extragere găsiți AICI.

30 Ianuarie - 3 Martie 2023
Pas 9
5 săptămâni de donare la campania nr.2

Ediția a II-a a campaniei de donare organizată de către MM Bike s-a derulat pe parcursul a 5 săptămâni (28 Ianuarie - 3 Martie), implicând părinții donatori, profesori dar și oameni de bine din oraș care au aderat la această campanie. Găsiți retrospectiva săptămânilor S1,   S2,  S3,  S4.

15 Februarie 2023
Pas 8
Sesiune foto cu 700 super eroi

În cadrul campaniei nr.2, Maramureș Bike a organizat o sesiune foto cu poze la minut pentru elevii Școlii Dimitrie Cantemir din Baia Mare, acțiune la care au participat 700 elevi. S-a utilizat recuzita de super eroi, copiii s-au simțit foarte bine și și-au intrat rapid in rol. Prin aceasta acțiune s-a dorit promovarea campaniei de donare de sânge aflată în desfășurare la Școala Dimitrie Cantemir în intervalul 30 Ianuarie - 3 Martie 2023. Mai multe poze găsiți AICI.

27 Ianuarie 2023
Pas 7
Lansarea campaniei nr. 2

Lansarea ediției a II-a a Campaniei de donare de sânge MM Bike a avut loc la școala parteneră Dimitrie Cantemir din Baia Mare unde au fost prezenți peste 1.000 elevi în 4 grupe a câte 250 elevi. S-au împarțit peste 2.000 stickere pentru promovarea campaniei, s-au prezentat o parte din cele 11 biciclete Pegas oferite în cadrul acestei campanii și s-a explicat regulamentul campaniei. Mai multe detalii AICI. 

9 Ianuarie 2023
Pas 6
Montare panou indicator Centru donare
Pentru o mai ușoară localizare a Centrului de Transfuzie Sanguină Baia Mare, s-a amplasat de către MM Bike un panou suplimentar cu o picătură de sânge și cu mesajul ”DONEAZĂ SÂNGE, SALVEAZĂ VIEȚI”, dorindu-ne ca acest panou să contribuie la creșterea numărului de donatori. AICI găsiți câteva poze cu panoul cel nou (alb), amplasat imediat sub cel existent (albastru). Împreună salvăm vieți.
22 Decembrie 2022
Pas 5
11 biciclete = premiu la campania nr.1
Copiii școlii Nicolae Iorga din Baia Mare au participat la premierea câștigătorilor celor 11 biciclete acordate la tombola campaniei PĂRINȚII MEI SUNT EROI, DONEAZĂ SÂNGE ȘI SALVEAZĂ VIEȚI, campanie care a fost susținută financiar de către sponsorul BSG Amanet & Exchange. Cei 259 eroi ai acestei campanii, impulsionați de către proprii lor copii, au donat sânge, oferind speranță celor aflați în suferință. Au adus fericire și zâmbete pe fața copiiilor lor, care au câștigat biciclete. La premiere am văzut copii fericiți, cu zâmbetul până la urechi, am văzut copii mândri de părinții lor.  Mai multe poze AICI.
16 Decembrie 2022
Pas 4
259 donatori = rezultatul campaniei nr.1

Prima ediție a campaniei de donare de sânge organizată de către Maramureș Bike în cadrul Școlii Nicolae Iorga din Baia Mare, a convins 259 persoane ca săa doneze sânge în cadrul campaniei. A fost prima campanie de donare de sânge din zona MM la care elevii / copiii au avut un rol esențial în rezultatul campaniei, ei convingându-și părinții ca să doneze sânge, având astfel șansa ca să câștige o bicicletă. 

16 Decembrie 2022
Pas 3
Extragerea câștigătorilor la campania nr.1

Extragerea câștigătorilor a avut loc la Centrul de Transfuzie Sanguină, acordându-se conform regulamentului câte o bicicletă pentru fiecare an școlar. Tragerea la sorți a fost facută de către un abolvent al Școlii Nicolae Iorga, d-nul Sorin Brotnei, artist (fondator trupa AKCENT) și om de business, membru și susținător activ al proiectelor MM Bike, împreună cu personalul Centrului de Transfuzie Sanguină și cu reprezentanții Maramureș Bike. Mai multe poze AICI. 

14 Noiembrie - 16 Dec 2022
Pas 2
5 săptămâni de donare la campania nr.1

Prima ediție a campaniei de donare organizată de către MM Bike s-a derulat pe parcursul a 5 săptămâni, perioadă în care reprezentanții MM Bike au fost prezenți zilnic la Centrul de donare pentru consilierea părinților donatori. Găsiți retrospectiva săptămânilor S1, S2, S3, S4

9 Noiembrie 2022
Pas 1
Lansarea campaniei nr.1

În 9 Noiembrie 2022 s-a lansat prima ediție a campaniei de donare de sânge organizată de către Maramureș Bike denumită ”Părinții mei sunt eroi, donează sânge și salvează vieți”, campanie care s-a derulat la Școala nr.11 - Nicolae Iorga din Baia Mare. Prezentarea campaniei a avut loc în sala de sport a școlii în fața a 1.000 elevi împărțiți în două grupe (ciclul primar și ciclul gimnazial). S-au prezentat bicicletele oferite ca și premiu elevilor care-si conving părinții ca să doneze sânge, a luat cuvântul direcțiunea școlii, reprezentanții Centrului de donare și echipa MM Bike. 

Vrei să sprijini proiectul sau să ne dai reprezentativitate în relația cu autoritățile locale și județene?

Trimite-ne email la contact@maramures-bike.ro