Donare
sânge.

Părinții mei sunt eroi, donează sânge și salvează vieți!

Prin campania de donare sânge inițiată de către Asociația Maramureș Bike dorim să arătăm că se pot organiza campanii de amploare și pe plan local. Obiectivele campaniei sunt conștientizarea comunității locale cu privire la importanța donării de sânge și implicit creșterea numărului de donatori. Campania Maramureș Bike se adresează copiilor din școli pentru a înțelege încă de mici importanța și necesitatea donării. Elevii care își conving părinții sau alte persoane adulte să doneze, au șansa să câștige o bicicletă. Cu cât mai mulți donatori, cu atât mai multe șanse la tombolă. Mai jos gasiti actiunile MM Bike pentru cresterea numarului de donatori.

15 Martie 2023
Premierea câștigătorilor ediției a II-a
Părinții au donat iar copiii au câștigat 11 biciclete. Premierea câștigătorilor celei de a II-a ediții a campaniei "PĂRINȚII MEI SUNT EROI, DONEAZĂ SÂNGE ȘI SALVEAZĂ VIEȚI”, a avut loc în curtea școlii partenere - Dimitrie Cantemir din Baia Mare, premierea generând bucurie și emoție în rândul elevilor participanți, a părinților și a cadrelor didactice.  Mai multe poze de la premiere găsiți AICI. 
3 Martie 2023
227 donatori - Extragerea câștigătorilor

Ediția a II-a a campaniei ”Părinții mei sunt eroi, donează sânge și salvează vieți” derulată la Școala Dimitrie Cantemir din Baia Mare, s-a încheiat cu un rezultat foarte bun, și anume 227 donatori. Detalii despre extragerea câștigătorilor celor 11 biciclete aveți AICI. Cumulat cu prima ediție, MM Bike a reușit să convingă 486 persoane ca să doneze sânge (259 donatori la prima ediție + 227 la a II-a ediție). Ne inclinăm cu respect în fața lor pentru gestul făcut. 

30 Ianuarie - 3 Martie 2023
5 săptămâni de donare la ediția a II-a

Ediția a II-a a campaniei de donare organizată de către MM Bike s-a derulat pe parcursul a 5 săptămâni (28 Ianuarie - 3 Martie), implicând părinții donatori, profesori dar și oameni de bine din oraș care au aderat la această campanie. Găsiți retrospectiva săptămânilor S1,   S2,  S3,  S4,  S5.

15 Februarie 2023
Sesiune foto cu 700 super eroi

Maramureș Bike a organizat o sesiune foto cu poze la minut pentru elevii Școlii Dimitrie Cantemir din Baia Mare, acțiune la care au participat 700 elevi. S-a utilizat recuzita de super eroi, copiii s-au simțit foarte bine și și-au intrat rapid in rol. Prin aceasta acțiune s-a dorit promovarea campaniei de donare de sânge aflată în desfășurare la Școala Dimitrie Cantemir în intervalul 30 Ianuarie - 3 Martie 2023. Mai multe poze găsiți AICI.

27 Ianuarie 2023
Lansarea campaniei nr. 2

Lansarea ediției a II-a a Campaniei de donare de sânge MM Bike a avut loc la școala parteneră Dimitrie Cantemir din Baia Mare unde au fost prezenți peste 1.000 elevi în 4 grupe a câte 250 elevi. S-au împarțit peste 2.000 stickere pentru promovarea campaniei, s-au prezentat o parte din cele 11 biciclete Pegas oferite în cadrul acestei campanii și s-a explicat regulamentul campaniei. Mai multe detalii AICI. 

9 Ianuarie 2023
Montare panou indicator
Pentru o mai ușoară localizare a Centrului de Transfuzie Sanguină Baia Mare, s-a amplasat de către MM Bike un panou suplimentar cu o picătură de sânge și cu mesajul ”DONEAZĂ SÂNGE, SALVEAZĂ VIEȚI”, dorindu-ne ca acest panou să contribuie la creșterea numărului de donatori. AICI găsiți câteva poze cu panoul cel nou (alb), amplasat imediat sub cel existent (albastru). Împreună salvăm vieți.
22 Decembrie 2023
Premierea câștigătorilor primei ediții
Copiii școlii Nicolae Iorga din Baia Mare au participat la premierea câștigătorilor celor 11 biciclete acordate de către Maramureș Bike la tombola campaniei PĂRINȚII MEI SUNT EROI, DONEAZĂ SÂNGE ȘI SALVEAZĂ VIEȚI. Cei 259 eroi ai acestei campanii, impulsionați de către proprii lor copii, au donat sânge, oferind speranță celor aflați în suferință. Au adus fericire și zâmbete pe fața copiiilor lor, care au câștigat biciclete. La premiere am văzut copii fericiți, cu zâmbetul până la urechi, am văzut copii mândri de părinții lor. Mai multe poze AICI.
16 Decembrie 2023
259 donatori - Extragerea câștigătorilor

Extragerea câștigătorilor a avut loc la Centrul de Transfuzie Sanguină, acordându-se conform regulamentului câte o bicicletă pentru fiecare an școlar. Tragerea la sorți a fost facută de către un abolvent al Școlii Nicolae Iorga, d-nul Sorin Brotnei, artist (fondator trupa AKCENT) și om de business, membru și susținător activ al proiectelor MM Bike, împreună cu personalul Centrului de Transfuzie Sanguină și cu reprezentanții Maramureș Bike. Mai multe poze AICI. 

Vrei să sprijini proiectul sau să ne dai reprezentativitate în relația cu autoritățile locale și județene?

Trimite-ne email la contact@maramures-bike.ro