Am fost 100 pe dealuri!

Sus pe deal și mai departe,

E luni, dar încă suntem sub efectul unei zile de Duminică absolut minunate, petrecute împreună cu peste 100 de oameni frumoși. Aici e parte din poveste, cea care spune ce s-a întâmplat. Pentru experimentarea emoțiilor, a zâmbetelor de pe fețele copiilor și adulților deopotrivă, a bunei dispoziții, a spiritului de competiție, a implicării, pentru toate acestea, trebuie să participi la astfel de evenimente. Am adăugat imagini care surprind bucuria.

Însă să revenim…

Duminica proaspăt trecută fiind poate ultima zi de vară sau prima zi de toamnă frumoasă, am decis sa facem o ieșire în natură, pe dealurile și colinele din jurul municipiului. Semnalele transmise către comunitatea locală în legatură cu acest eveniment au avut ecou mai mare decât ne-am fi așteptat.

Au răspuns invitației peste 100 de oameni faini, cu care am petrecut o zi excelentă: am pedalat pe dealuri, iar la final am mâncat, am râs, am încurajat copiii care au participat la concurs și am împărțit premii.

Vă întrebați unde?

Toate astea s-au întâmplat sus în deal la ‘’LA PRIVELIȘTE’’, ei sunt cei care au asigurat hidratarea tuturor și locul unde Dan Pop de la „CASA CODRENEASCĂ”, a domolit foamea participanților cu delicioasele lui plăcinte codrenești.

Mașina de asistență tehnică MARAMUREȘ BIKE a urmărit în permanență grupul bicicliștilor, având pregătite kituri de reparație și două biciclete de schimb, toate acestea pentru ca ‘’noi nu lăsăm pe nimeni în urmă‘’. 🙂

Pentru ca ați răspuns cu promptitudine invitației noastre, pentru clipele petrecute cu voi, pentru că sunteți oameni frumoși, noi cei din Asociatia de Ciclism și Ecologie MARAMUREȘ BIKE – VĂ MULȚUMIM și vă felicităm pentru anduranță!

Puteți deveni membri Maramureș Bike accesând situl www.maramures-bike.ro, în acest fel participați la creșterea comunității locale pasionate de ciclism și mișcare în aer liber și fiind în contact direct cu noi veți afla ‘’ la cald ‘’ despre proiectele în care suntem implicați, stadiul de implementare al acestora, precum și despre evenimentele pe care urmează să le organizăm.

Pentru mai multe imagini de la eveniment vă invităm să vizitați galeria foto de pe pagina noastră de Facebook și în galeria lui Darius Mureșan

Să auzim de bine,
Echipa
MARAMUREȘ BIKE

Lasă un comentariu

Copyright @ 2021 – MARAMUREȘ BIKE

Hosting oferit gratuit de

Magazin oferit gratuit de

Partener media   Baia Mare