Lansare Fan Shop Maramureș Bike

Ca urmare a cererilor venite din partea membrilor dar și a altor persoane interesate de a achiziționa tricouri Maramureș Bike, ne-am mobilizat și am lansat magazinul online de tip Fan Shop, ce conține pentru început 3 produse personalizate:

Ne dorim ca pe lângă cele 3 produse cu care inaugurăm Fan Shop-ul, să identificăm și să adăugam în timp noi produse personalizate care să fie bine primite de către comunitatea Maramureș Bike.

Lansarea Fan Shop-ului Maramureș Bike a fost posibila prin colaborarea cu Gomag, una dintre cele mai mari firme din țară care pune la dispoziția clienților interesați platforme profesionale de magazine online la cheie, în acest moment având peste 2.400 magazine online în administrare. GoMag avănd sediul central în Baia Mare, am avut posibilitatea să ne întâlnim personal cu CEO Gomag – Cosmin Dărăban, căruia i-am prezentat obiectivele Maramureș Bike dar și intenția de a lansa un magazin online de tip Fan Shop pentru a fi mai aproape de comunitatea locală. Gomag ne-a pus la dispoziție gratuit o platformă de magazin online pentru a face funcțional Fan Shop-ul Maramureș Bike, sprijinind astfel proiectele noastre. Mulțumim Gomag pentru sprijinul acordat.

Produsele personalizate disponibile la lansarea Fan Shop-ului Maramureș Bike, au fost achiziționate si personalizate la SALCOR Baia Mare cărora le mulțumim pentru colaborarea foarte bună. Produsele sunt marca Malfini , unul dintre liderii europeni ce furnizează produse textile de calitate în vederea personalizării.

Fiind un magazin online, plata cu cardul este bineînțeles posibila, pentru aceasta, Maramureș Bike încheind un contract de colaborare cu Netopia / Mobil Pay.

Lansarea Fan Shop-ului Maramureș Bike reprezintă un pas important pentru creșterea comunității locale.
Mulțumim Gomag, mulțumim Salcor, mulțumim membrilor Maramureș Bike pentru că ați contribuit la acest proiect.

Lasă un comentariu

Copyright @ 2021 – MARAMUREȘ BIKE

Hosting oferit gratuit de

Magazin oferit gratuit de

Partener media   Baia Mare