Implicarea Maramureș Bike în proiectul Revitalizarea traseelor montane – zona de Nord a Băii Mari

Proiectul de revitalizare a traseelor montane inițiat de către CJ MM, include și 6 trasee de drumeție din zona de nord a Băii Mari. Implicarea echipei Maramureș Bike în acest proiect a fost similară cu cea de la proiectul Creasta Cocoșului. S-au parcurs la pas toate cele 6 trasee, iar clipurile Relive (simularea video a traseului), necesarul de materiale (stâlpi și marcaje) și fișierele gps / gpx, au fost predate în 6 Octombrie 2021 prin Adresă scrisă CJ MM. În baza documentării din teren efectuată de către echipa Maramureș Bike, CJ MM va întocmi Caietul de sarcini ce va sta la baza licitației publice pentru achiziția si montarea stâlpilor și marcajelor. Cele 6 trasee, sunt:

1. Triunghi albastru: Piatra Virgină – Vf. Feriga – Vf. Pleștioara

2. Bandă albastră: Muzeu etnografie – bifurcație (partea 1) și bifurcație – Piatra Șoimului (partea 2)

3. Cruce galbenă: Vf. Pleștioara – Șaua Dia – Dealul Florilor – Muzeu etnografie

4. Triunghi albastru: Vf. Pleștioara – Valea Romană – Baraj

5. Triunghi roșu: Piatra Șoimului – Vf. Strâmba – Șaua Hija – Lacul Bodi Ferneziu – Valea Vicleanu Mare – str. Colonia Topitorilor

6. Cruce albastră: Parc Regina Maria – Piatra Tâlharului – Vf. Elena (partea 1) și Vf. Elena – Trei Stejari – Vf. Pleștioara (partea 2)

Acțiunile efectuate de către Maramureș Bike pentru obiectivul Trasee locale, pot fi vizualizate AICI. 

Asociația Maramureș Bike nu a solicitat sau beneficiat de nici o sponsorizare sau finanțare din partea autorităților locale sau județene (Primărie sau CJ MM), pentru acest proiect, toate acțiunile efectuate de la înființarea Asociației fiind organizate prin acțiuni de voluntariat sau cu ajutorul donațiilor private.

Lasă un comentariu

Copyright @ 2021 – MARAMUREȘ BIKE

Hosting oferit gratuit de

Magazin oferit gratuit de

Partener media   Baia Mare