Copii și părinți pe bicicletă de 1 iunie

Hope and Homes for Children România și Maramureș Bike, și-au dat mâna și organizează pentru toți iubitorii de biciclete un eveniment prin care se dorește deschiderea sezonului și a evenimentelor de profil, dar și sărbătorirea unei zile atât de speciale, 1 iunie, un prilej în plus pentru ca părinții să petreacă mai mult timp împreună cu copiii lor și să le ofere dragostea și afecțiunea de care aceștia au nevoie.
Vă invităm să participați la parada pe biciclete având următorul traseu în municipiul Baia Mare în intervalul orar 16:00 – 17:00:

  • Plecare Statuia Ostașului Român – Str. Victoriei – Str. Independenței – Traversare pod RFN – Bdul. Republicii – Bdul. Bucuresti – Str. 22 Decembrie – Str. Cloșca – Str. Crișan – Piața Păcii – Piața Millennium – Str. Podul Viilor – Sosire: Statuia Ostașului Român,

și să vă înscrieți la concursuri de biciclete pentru copii în zona Statuii Ostașului Român, în intervalul orar 17:00 – 19:30, pe categorii de vârsta:

  • sub 5 ani
  • 6 – 9 ani
  • 10 – 14 ani
  • concursuri surpriză pentru toate vârstele

Concursurile sunt organizate de firme locale cunoscute în rândul practicanților de ciclism (Ski & Bike, Bikeshop, Dr. Bike).


Măsurile de siguranță în timpul desfășurării evenimentului vor fi asigurate de către echipaje ale Poliției Locale, Poliției Rutiere, Jandarmeriei și Serviciului de Ajutor Maltez Baia Mare.

Maramureș Bike recomandă tuturor participanților la paradă purtarea căștii de protecție.
Ne vedem în parcul din fața Statuii Ostașului Român!

Spot radio KissFM
  • Perse Adrian

    mai 30th 2021

    Super initiativa.

Lasă un comentariu

Copyright @ 2021 – MARAMUREȘ BIKE

Hosting oferit gratuit de

Magazin oferit gratuit de

Partener media   Baia Mare