Jos pălăria! – retrospectiva 1 iunie 2021

Au trecut 2 zile de la (poate) cel mai mare eveniment pe biciclete organizat vreodată de 1 iunie în Baia Mare (“ Copii și părinți pe bicicletă de 1 Iunie “) și încă suntem încântați de câtă iubire am simțit din partea voastră pe parcursul zilei de Marți. De 48 de ore analizăm, sortăm, catalogăm poze, filmări și impresii. Toate sunt cu voi și despre voi, oameni dragi, cei care ați ales ca pe 1 Iunie să veniți cu mic, cu mare, pentru a participa la ceea ce spunem noi că a fost “un cutremur fabulos”.

Pe străzile orașului, în ziua de poveste, 1 Iunie a anului 2021, peste 1000 de bicicliști au fost alături de echipa Maramureș Bike, peste 2021 de roți s-au învârtit simultan, peste 2021 de pedale au împins aceste roți și peste 2021 de metri de lanțuri au asigurat mișcarea bicicletelor. 

Totul vi se datorează vouă, celor care simțiți ca noi și care doriți și puteți să fiți parte activă a comunității locale, participând la astfel de acțiuni care sunt menite să ne scoată din rutina zilnică și să ne aducă față în față pentru a conștientiza dacă mai e nevoie, cât de importante sunt astfel de evenimente, mișcarea în aer liber și faptul că familia trebuie să fie pe primul loc iar timpul dedicat acesteia este poate cel mai prețios cadou pe care-l putem face.

Marți am văzut doar zâmbete, am auzit doar vorbe frumoase, am văzut inocența și bucuria copiilor pentru că pot împărtăși momente de calitate alături de cei dragi lor, am simțit spirit de competiție dar și de fairplay, am văzut implicare dar și susținere, dar mai ales am văzut cum arată oamenii extraordinari dintr-un oraș frumos.  Ne era dor de așa ceva!

Vă mulțumim tuturor care ne-ați onorat cu prezența precum și celor care ne-ați susținut pe tot parcursul evenimentului și în pregătirea lui. Prin participarea voastră la acest eveniment s-a ridicat ștacheta la un nivel foarte înalt și ne-ați motivat și încurajat să mai producem evenimente de acest fel. Ne-ați motivat să ne implicam activ în a fi alături de autoritățile locale în dezvoltarea de piste și trasee de bicicletă în oraș și în împrejurimi, precum și în acțiuni de promovare și conștientizare a importanței menținerii siguranței bicicliștilor în trafic și desfășurarea de campanii de ecologizare.

Pentru mai multe imagini de la eveniment vă invităm să vizitați galeria foto de pe pagina noastră de Facebook: 

Mulțumim tuturor partenerilor:
Hope and Homes for Children Romania, Universal Alloy Corporation, Ski & Bike Centre, Bike Shop BM, Dr. Bike, Garage Racing, Interact Baia Mare, Pinter Visual, Kiss FM, Apemin Tusnad, Tymbark – Bucovina, Maxim Studio, Chios, Nord 6 Riders, ZiarMM, Școala Internațională Baia Mare, Serviciul de ajutor Maltez Baia Mare, Jandarmeria Municipiului Baia Mare, Poliția rutieră, Administrația locală a Municipiului Baia Mare.

Ne înclinam în fața voastră!

Adrian Teaciu,
Membru Maramureș Bike

  • Mihaela Mociran

    iunie 7th 2021

    Ne-am simtit foarte bine. Si cei mici si cei mari. Multumim!!!

  • simona@dentasym.ro

    iunie 15th 2021

    A fost super ideea si organizarea. Felicitari atat organizatorilor cat si participantilor. Abia asteptam urmatorul eveniment.

Lasă un comentariu

Copyright @ 2021 – MARAMUREȘ BIKE

Hosting oferit gratuit de

Magazin oferit gratuit de

Partener media   Baia Mare