Lansare Aplicație MM Bike

Salut.

Un vis frumos s-a implinit azi, 15 Octombrie 2022 cu ajutorul unor oameni faini, asa ca-l impartasim cu voi.

APLICATIA de mobil Maramures Bike este LIVE atat pentru telefoanele pe Android cat si pentru cele pe IOS si poate fi descarcata din Magazin Play si din Apple Store. E o super realizare pentru noi ca si Asociatie ca putem oferi acest instrument comunitatii locale. De azi, pasionatii de ciclism si drumetie pot utiliza aplicatia Maramures Bike pentru a-si descarca cele 32 trasee din jud. Maramures (24 trasee ciclabile de MTB si 8 de drumetie), trasee care au fost verificate in teren de catre membrii Maramures Bike.

Lansarea aplicatiei Maramures Bike a fost posibila cu ajutorul:

  1. Podina Resort – hotel / restaurant / sala de evenimente din Ungureni / Maramures
  2. Podium Solutions – firma de software din Cluj Napoca

care au asigurat finantarea, dezvoltarea si gazduirea aplicatiei in ambele magazine. Totul pro bono!!! Sa mai zica cineva ca nu se pot face lucruri faine daca oamenii faini se aduna impreuna!

Si pentru ca orice aplicatie proaspat lansata are nevoie de review-uri din partea utilizatorilor pentru a urca in lista cautarilor din cele doua magazine, Maramures Bike a acordat gratuit primelor 100 de persoane care si-au instalat aplicatia, au evaluat-o si au scris un review in magazin, o mini-trusa medicala de drumetie utila pentru iesirile in natura. Confirmarea instalarii si testarii aplicatiei s-a facut printr-un comment la postarea de pe FaceBook-ul Maramures Bike de lansare a aplicatiei. Multumim tuturor pentru sprijinul acordat in cresterea vizibilitatii aplicatiei.

Lansarea Aplicatiei Maramures Bike s-a facut cu versiunea 1.0, urmand a fi imbunatatita pe parcurs pentru o incarcare mai rapida a traseelor si pentru o filtrare a lor pe zone / distante / durate. Ne-am dorit sa o punem rapid la dispozitia comunitatii, tinand cont ca vremea tine inca cu noi chiar daca sunt facilitati ce pot fi adaugate, le vom adauga ulterior. Avem un judet fain care merita explorat iar Aplicatia Maramures Bike e un sprijin util in acest sens.

Multumim Podina Resort si Podium Solutions pentru punerea la dispozitia iubitorilor de natura a acestui instrument util. Totodata, inainte de lansarea oficiala a aplicatiei, Podium Solutions a venit din Cluj la Baia Mare pentru un training al modulului de administrare a aplicatiei care sa fie administrat de catre echipa Maramures Bike (vezi foto: de la stanga la dreapta sunt Ovidiu Baban, Mihai Verdes, Ionut Pode – Podium Solutions, Adrian Teaciu, Vlad Miclaus).

 

Spor tuturor la explorat.
Maramures Bike prin
Mihai Verdes
Responsabil Aplicatie MM Bike si Sectiune Trasee de pe site-ul maramures-bike.ro

DESCARCĂ APLICAȚIA

   

  • Badin

    ianuarie 28th 2023

    Un mod excelent de a spune si un articol pretentios de a analiza informatii despre prezentarea mea, pe care o voi transmite la scoala.

Lasă un comentariu

Copyright @ 2021 – MARAMUREȘ BIKE

Hosting oferit gratuit de

Magazin oferit gratuit de

Partener media   Baia Mare