1 Iunie pe bicicletă – ediția 2022

Cristina, Claudia, Radu, George, Emil, Oana, Mara, Mihai, Petre, Cătălin, plus alți 2000 de prieteni au făcut senzație pe 1 Iunie. O asemenea prezență la un eveniment ciclabil nu a mai avut loc în Baia Mare până acum. Acum, datorită vouă, ștacheta e sus și ne responsabilizează mai mult ca niciodată.

Maramureș Bike și Hope and Homes for Children, organizatorii acestui eveniment, vă mulțumesc!

Și ca o dovadă că evenimentul „1 Iunie pe bicicletă” a trecut la un nivel superior, în premieră, cu sprijinul UAC s-au acordat 3 biciclete cadou prin tragere la sorți dintre participanții la parada bicicletelor.

La o săptămână dupa evenimentul proaspăt încheiat, avem imaginea completă a ceea ce s-a realizat. Iar cifrele sunt de-a dreptul impresionante. Peste 2000 de oameni au onorat invitația de participare, 10 companii au fost prezente ca parteneri și expozanți, peste 500 de baloane au fost împărțite copiilor, 500 de rucsaci au fost « agățați » pe spatele juniorilor și junioarelor, peste 1500 de autocolante s-au lipit de cadrele bicicletelor, aproximativ 170 de copii au participat la concursurile organizate de parteneri, peste 300 de plăcinte Codrenești au potolit foamea cicliștilor și peste 500 de sticle de apă au răcorit acolo unde soarele ardea.

Cu imaginile în minte și cifrele pe hârtiile din fața noastră, ne-am apucat să lucrăm la următoarea ediție din 2023. Aceasta înseamnă că invitația a fost lansată: veniți alături de noi și anul viitor! Nu putem să dăm detalii acum despre ce vom face, însă vă asigurăm că va fi o ediție de poveste, despre care se va vorbi mult timp după ce ea se va fi încheiat.

Vă invităm să urmăriți câteva secvențe video surprinse din dronă, iar dacă v-am stârnit curiozitatea puteți răsfoi imaginile din galeriile de pe pagina noastră de Facebook.

Mulțumim tuturor pentru participare și pentru că ați contribuit la reușita acestui eveniment.

Adrian Teaciu – Maramureș Bike

Copyright @ 2021 – MARAMUREȘ BIKE

Hosting oferit gratuit de

Magazin oferit gratuit de

Partener media   Baia Mare