Regulament concurs Legendele lui Tolvaj Dénes (tâlharul Dionisie)

Regulament CONCURS Facebook

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Concursul „Legendele lui Tolvaj Dénes (tâlharul Dionisie)” este organizat de Asociatia de ciclism si ecologie Maramures Bike (denumita in continuare „Organizatorul”), cu sediul in Baia Mare, str. Victor Babes, nr.40, Maramures, avand Cod Fiscal 43485201.

 

Participantii la Concursul „Legendele lui Tolvaj Dénes (tâlharul Dionisie)” ( denumit in continuare „Concursul”) sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial al Concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament „).

Regulamentul este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania prin publicarea in site-ul oficial al asociatiei www.maramuresbike.ro, pe intreaga durata a Concursului, in conformitate cu dispozitiile cuprinse in Sectiunea 2 din prezentul Regulament. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare in termen de 24 (douazeci si patru) ore de la anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/maramuresbike.ro 

Scopul Concursului organizat de catre Maramures Bike in colaborare cu magazinele partenere de echipament de outdoor / drumetii (magazinul Alaska Outdoor Shop si magazinul Maramont Sport), impreuna si cu partenerul Media KiSS FM, este acela de a promova obiectivele turistice si punctele de atractie locale pentru a determina cetatenii Baii Mari de a face miscare in aer liber. Platoul Tolvaj Denes / Piatra Tâlharului este locul unde Maramures Bike isi propune sa amenajeze un punct de belvedere asupra orasului, asa cum sunt amenajate astfel de locatii in strainatate. De la infiintarea Asociatiei Maramures Bike in decembrie 2020 si pana in prezent, s-au efectuat mai multe actiuni, progresul implementarii acestui proiect fiind vizibil pe site-ul asociatiei la link-ul https://maramures-bike.ro/progres-puncte-belvedere/

SECTIUNEA 2. ZONA SI PERIOADA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul este organizat si se desfasoara incepand de la data de 01 Noiembrie 2021, ora 14:00 si se incheie la data de 30 Noiembrie, ora 23:59.  Concursul va fi promovat in perioada 01-30 Noiembrie 2021, pe pagina oficiala de facebook https://www.facebook.com/maramuresbike.ro 

SECTIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis tuturor persoanelor fizice cu domiciliul in judetul Maramures. Exceptie fac membrii de conducere ai Organizatorului si agentiilor implicate in acest concurs, precum si rudele si afinii de gradul 1 si 2 ale acestora (copii, parinti, sot/sotie etc).

 

SECTIUNEA 4. MECANISMUL CONCURSULUI

Concursul „Legendele lui Tolvaj Dénes (tâlharul Dionisie)” se desfasoara pe pagina https://www.facebook.com/maramuresbike.ro . Pentru a se putea inscrie la concurs, participantul trebuie sa detina sau sa deschida un cont de Facebook, sa intre pe pagina https://www.facebook.com/maramuresbike.ro  si sa urmeze pasii:

 • Sa dea un like paginii de facebook Maramures Bike
 • Sa distribuie public concursul.
 • Sa lase un comentariu în care
  • să eticheteze un prieten cu care a fost sau ar vrea sa mearga pe Tolvaj Denes, sau 
  • să ne impartaseasca povestea locului asa cum o stie, sau
  • sa ne lase in comentarii o poza cu el/cu peisajul/cu prietenii de sus de pe Tolvaj. 

Este un participant eligibil persoana care lasa cel puțin un comentariu cu minim unul dintre punctele menționate mai sus, la comentarii si neaparat sa dea like paginii de facebook Maramures Bike si să distribuie public concursul, pe profilul sau de facebook.

Fiecare utilizator se poate inscrie de cate ori doreste la concurs, singura conditie este sa eticheteze la fiecare comentariu un alt prieten, sa scrie un comentariu diferit sau sa ataseze poze diferite.  Inscrierea este valida doar daca persoana este taguita si nu doar mentionata in cadrul comentariului.

Pe site-ul Maramures Bike: https://maramures-bike.ro/legendele-lui-tolvaj-denes sunt postate legendele talharului Dionisie / Tolvaj Denes documentate de catre dl. David Lajos, coordonatorul centrului cultural maghiar din Baia Mare – Casa Teleki, caruia ii multumim pt sprijinul oferit in acest proiect.

SECTIUNEA 5. DESCRIEREA PREMIILOR SI DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Valoarea totala a celor premiilor acordate in cadrul concursului „Legendele lui Tolvaj Dénes (tâlharul Dionisie)” este de 1600 lei (unamiesasesutelei). Premiile sunt asigurate de catre:

– Magazinul de Outdoor Alaska Outdoor Shop  https://www.facebook.com/Alaska-Outdoor-Shop-167158273332818/  – 6 premii constand in vouchere a cate 100 lei pentru a achizitiona, la alegere, produse din magazin. Voucherul poate fi rascumparat pana la 31.12.2021, dupa aceasta data, el pierzandu-si valabilitatea. 

– Magazinul de Outdoor Maramont Sport https://www.maramontsport.ro/  – 6 premii constand in vouchere a cate 100 lei pentru a achizitiona, la alegere, produse din magazin. Voucherul poate fi rascumparat pana la 31.12.2021, dupa aceasta data, el pierzandu-si valabilitatea. 

– Asociatia Maramures Bike:

  • 4 baterii externe de capacitate 10.000 mAh, dotate cu lanterna
  • 4 selfie stick-uri bluetooth dotate cu tripod si telecomanda

Toate premiile oferite se vor ridica de la magazinul Verdeco, de pe Bd-ul Unirii, nr 22, program de functionare L-V 9-17, S 9-13.

De asemenea, fiecare participant la concurs va primi un sticker Maramures Bike ce poate fi ridicat tot de la magazinul Verdeco de pe Bd-ul Unirii, nr 22, Program de functionare L-V 9-17, S 9-13 

In cadrul concursului se vor desemna un numar de 20 participanti castigatori, fiind extrasi astfel:

 • O data pe saptamana se vor face 3 extrageri prin https://www.random.org/. Toti participantii se vor exporta intr-un document excel , iar numerele castigatoare se vor extrage pe https://www.random.org/. Numerele extrase din dreptul numelor participantilor vor fi castigatoare, daca indeplinesc toate conditiile de participare. Odata ce un castigator va fi extras o data, nu va mai putea castiga si in a doua saptamana, respectiv a 3-a si a 4-a saptamana. Valabil si pentru persoanele extrase in saptamana 2, 3 si 4.
 • La finalizarea perioadei de concurs, vom oferi 3 premii persoanelor care reusesc sa adune cele mai multe like-uri la comentariile lor. Premiile se vor acorda primelor 3 pozitii, ca si numar de like-uri adunate la comentariile sale .
 • La finalizarea perioadei de concurs, vom oferi alte 5 premii celor mai frumoase povesti impartasite cu noi in comentarii. Clasamentul celor 5 comentarii vor fi atent selectate, analizate si alese de catre comisia Maramures Bike formata din 3 persoane: 
 • Ovidiu Ratiu – Presedinte Asociatie
 • Farcas Cristian – Coordonator obiectiv Belvedere Tolvaj Dénes
 • Sergiu Piscoran – Contributor in echipa de proiect Belvedere Tolvaj Dénes

Desemnarea castigatorilor va avea loc in zilele de:

 • Saptamana 1 – (perioada 01-07 Noiembrie) – Luni/Marti, 8/9 Noiembrie
 • Saptamana 2 – (perioada 08-14 Noiembrie) – Luni/Marti, 15/16 Noiembrie
 • Saptamana 3 – (perioada 15-21 Noiembrie) – Luni/Marti, 22/23 Noiembrie
 • Saptamana 4 – (perioada 22-28 Noiembrie) – Luni/Marti, 29/30 Noiembrie
 • Premiile in functie de like-uri la comentarii – Joi, 2 Decembrie
 • Premiile in functie de povestile din comentarii – Joi, 2 Decembrie

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru cazurile in care castigatorul a furnizat date sau informatii incorecte ce duc la imposibilitatea acordarii premiilor.

SECTIUNEA 6. ANUNTAREA CASTIGATORILOR SI VALIDAREA PREMIILOR

In conformitate cu legislatia in vigoare, Organizatorul este obligat sa faca publice numele castigatorilor si castigurile acordate in cadrul acestui Concurs. Numele castigatorilor si castigurile acordate vor fi afisate pe https://www.facebook.com/maramuresbike.ro  in maxim 2 (doua) zile lucratoare de la tragerea la sorti.

Validarea castigurilor participantului, al carui nume a fost afisat pe pagina https://www.facebook.com/maramuresbike.ro, se va face in urmatoarele conditii:

– participantul selectat castigator va comunica, in termen de maxim 2 (doua) zile lucratoare de la data afisarii numelui, un mesaj privat pe pagina https://www.facebook.com/maramuresbike.ro,  care sa contina: numele si prenumele castigatorului, profilul de facebook de pe care a participat la concurs si un numar de telefon de contact. 

– Organizatorul va confirma validarea premiului prin trimiterea unui mesaj privat pe profilul de Facebook catre participantul selectat a fi castigator, in termen de maxim 7(sapte) zile lucratoare de la data transmiterii datelor de contact de catre acesta.

– raspunderea asupra datelor inscrise in contul de Facebook al participantilor apartine exclusiv acestora. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea eventualelor imposibilitati ale acordarii premiilor din cauza indicarii unor date false.

SECTIUNEA 7. TAXE SI IMPOZITE

Organizatorul Concursului nu este raspunzator de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, cu exceptia impozitului cu retinere la sursa, aplicabil veniturilor individuale provenite din loterii publicitare in conformitate cu prevederile Titlului III din legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal. De la data transferului premiului in posesia castigatorului, toate cheltuielile legale aferente acestora revin castigatorului.

SECTIUNEA 8. ERORI, COMUNICARI PUBLICITARE NECORESPUNZATOARE, LIMITAREA RASPUNDERII

 

Organizatorul nu va putea fi facut responsabil de aparitia niciuneia dintre urmatoarele situatii care poate duce la neacordarea premiilor prezentului Concurs:

– Pierderea statutului de castigator ca urmare a imposibilitatii contactarii persoanei respective (telefonic sau prin e-mail) din motive independente de Organizator.

– Pierderile sau intarzierile inscrierilor pe facebook, generate de defectiuni tehnice independente de vointa Organizatorului, respectiv pierderi, intarzieri sau orice alte probleme cauzate de providerul de Internet / conexiunea Internet a participantului.

– Situatiile in care mai multe persoane (participanti sau nu la concurs) revendica drepturi de autor aferente materialelor transmise de catre participanti (inclusiv difuzare,redifuzare, reproducere etc) sau situatiile in care materialele respective incalca orice drepturi / prejudiciaza imaginea vreunei persoane fizice sau juridice.

– Imposibilitatea de a accesa pagina de facebook de inscriere in concurs din motive independente de Organizator.

– Imposibilitatea Organizatorului de a contacta castigatorii, din motive independente de acesta.

– Organizatorul nu va fi raspunzator de nerespectarea de catre useri, participanti si castigatori ai premiilor a oricarei conditii sau al oricarui termen cuprins in prezentul Regulament precum si necomunicarea de catre participanti si respectiv castigatori ai premiilor a tuturor datelor si informatiilor precizate inprezentul Regulament.

– Organizatorul nu va fi raspunzator pentru niciunul dintre prejudiciile ce ar putea fi suferite de catre castigator in legatura cu premiile castigate, indiferent de natura acestor prejudicii cu exceptia situatiilor expres prevazute de lege si care ar institui o astfel de raspundere.

– Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de frauda sau de tentativa de frauda a acestui Concurs, a sistemului folosit, precum si in cazul oricarui abuz sau orice alte fapte sau tentative care ar putea afecta imaginea Organizatorului.

SECTIUNEA 9. ANGAJAMENTE, CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Prin comunicarea datelor personale in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, participantii prezentului concurs isi exprima acordul expres si neechivoc ca datele lor personale sa intre in baza de date a Organizatorului in vederea efectuarii deliberarii, validarii, atribuirii premiului si pentru indeplinirea obligatiilor fiscale ale Organizatorului concursului.

Prin prezentul Regulament, tuturor participantilor la concurs le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie.

Participantii sunt de acord ca datele lor sa fie prelucrate de catre Maramures Bike. Scopul prelucrarii este de a valida castigatorii si acordarea premiilor.

Participantii sunt de acord ca pozele postate de catre ei pe pagina de facebook Maramures Bike cu ocazia derularii prezentului concurs, sa poata fi utilizate de catre Asociatia Maramures Bike in scopul promovarii obiectivului turistic Tolvaj Denes, prin postari in timpul derularii concursului sau ulterior incheierii lui, pe pagina de facebook Maramures Bike, pe web site-ul organizatiei Maramures Bike sau pe contul de You Tube al Maramures Bike.

SECTIUNEA 10. FORTA MAJORA

Pentru scopul acestui Regulament, Forta Majora inseamna orice eveniment extern care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizator si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament in conformitate cu prevederile art.1351 Cod civil.Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice participantilor la concurs, in termen de 5 (cinci) zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora, existenta acestuia.

SECTIUNEA 11. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Lasă un comentariu

Copyright @ 2021 – MARAMUREȘ BIKE

Hosting oferit gratuit de

Magazin oferit gratuit de

Partener media   Baia Mare