INFORMAȚII

Termeni si condiții.

1) Aspecte Definitorii

Acest website a fost conceput cu scopul de a furniza informaţii de ordin general despre Asociația de ciclism și ecologie Maramureș Bike. Asociația de ciclism și ecologie Maramureș Bike este proprietarul website-ului iar orice persoană fizică sau juridică, ce accesează site-ul Maramures-Bike.ro este Utilizator. Puteţi folosi acest website cu condiţia respectării “Termenilor şi condiţiilor” de utilizare.

Asociația de ciclism și ecologie Maramureș Bike îşi rezervă dreptul discreţionar de a modifica, adaugă sau elimina porţiuni din prezentul document fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

2) Drepturi de autor

Toate informatiile, textele, fotografiile, imaginile, ilustraţiile, graficele, clipurile audio, clipurile video sau orice element media de pe acest site sunt protejate de legislaţia dreptului de autor, precum şi de toate tratatele internaţionale aplicabile în acest domeniu. Drepturile de autor la Conţinut sunt proprietatea Asociației de ciclism și ecologie Maramureș Bike, a uneia dintre companiile ale cărui partener sau afiliat este, sau a unor terţe părţi care au cedat licenţele către Asociația de ciclism și ecologie Maramureș Bike.  Asociația de ciclism și ecologie Maramureș Bike este singurul care deţine drepturile de a modifica, completa, îmbunătăţii sau şterge informaţiile care fac parte din conţinut.

Nu aveţi dreptul de a copia, descarcă, printa, publică, afişa, procesa, distribuii, transmite, transfera, traduce, modifica, adăuga, updata, compila sau transforma/adapta în orice formă Conţinutul sau părţi din acesta fără obţinerea prealabilă a unui acord scris din partea Proprietarului.

3) Dreptul de modificare a site-ului web

Maramures-Bike.ro îşi rezervă dreptul de a modifica atât conţinutul cât şi funcţionalitatea website-ului în orice fel, de a limita accesul la acest website, sau de a închide / limita accesul la acest website în orice moment pentru orice motiv pe care îl va considera oportun, fără notificare prealabilă şi nu va fi răspunzător sub nici o formă de posibilele consecinţe ale unor asemenea schimbări.

4) Confidentialitate

Pentru mai multe informatii privind Confidentialitatea datelor va rugam sa accesati Politica de confidentialitate.

5) Excluderea garantiei

Acest website poate furniza informaţii după disponibilităţi, fără nici un fel de garanţie. Maramures-Bike.ro nu garantează că acest website va fi disponibil în orice moment sau în orice loc sau ca operaţiunile sale vor fi neîntrerupte sau fără erori. Chiar dacă Maramures-Bike.ro a făcut şi face eforturi pentru a furniza informaţii precise şi actualizate, informaţia din conţinut poate fi incompletă sau depăşită şi poate conţine inexactităţi sau erori. Maramures-Bike.ro nu furnizează nici o garanţie cu privire la utilizarea, validitatea, exactitatea sau caracterul actual al acestui website sau a oricarie informaţii publicate pe acest website.

6) Limitarea raspunderii

În nici o împrejurare Maramures-Bike.ro sau oricare reprezentant nu poate fi făcut responsabil de orice pierdere sau dauna directă sau indirectă provocată de accesul la website sau legată de acces, de utilizarea sau lipsa aptitudinii de utilizare a acestui website sau de încrederea dumneavoastră faţă de informaţiile furnizate. Maramures-Bike.ro nu poate fi făcut responsabil de erorile sau omisiunile posibile din conţinutul acestui site. Această limitare se aplică tuturor acestor pierderi şi daune de orice fel fie ele directe sau indirecte, speciale sau generale, consecutive sau accidentale, exemplare sau altele, inclusiv pierderea de date.

7) Dispozitii finale

Utilizatorul declară că a luat la cunoştinţă despre sectiunea Termeni si conditii şi este de acord să respecte clauzele prezentului document. Pentru orice nelămuriri, observatii în legătură cu utilizarea website-ului, informatiile si serviciile oferite, vă stăm la dispoziţie prin adresa de email: contact@maramure-bike.ro