Părinții eroi donează sânge – ediția a III-a

Maramureș Bike lansează a III-a ediție a campaniei de donare de sânge ”Părinții mei sunt eroi, donează sânge și salvează vieți!”

Rezultatele foarte bune ale primelor două ediții ne-au convins să continuăm proiectul. Primele două ediții au determinat 486 de adulți să doneze sânge și să ajute persoanele care au atât de mare nevoie de sânge. Prima ediție s-a desfășurat la Școala Nicolae Iorga (nr.11) din Baia Mare și a strâns 259 donatori iar cea de a II-a ediție desfășurată la Școala Dimitrie Cantemir (nr.3) din Baia Mare a convins 227 donatori să se alăture campaniei Maramureș Bike.

Proiectul se adresează elevilor şi familiilor lor, profesorilor și personalului auxiliar din toate şcolile şi liceele băimărene. Cei care se implică pot câştiga prin tombolă una din cele 20 de biciclete oferite în cadrul campaniei! Elevii care își conving părinții sau cunoștințele / rudeniile adulte să doneze sânge, au câte un bilet de tombolă pentru fiecare donator pe care l-au convins. Cu cât un elev convinge mai mulți adulți să doneze sânge, cu atât obține mai multe bilete la tombolă și are mai multe șanse de câștig.

Cele 20 biciclete se alocă astfel:

  • 13 biciclete pentru fiecare an școlar, mai precis o bicicletă oferită prin tombolă elevilor din clasa zero care au convins persoane adulte ca să doneze sânge, o bicicletă pentru elevii din clasa I-a, samd până la clasa a XII-a.
  • 3 biciclete pentru elevii cu cei mai mulți adulți convinși să doneze sânge. O bicicletă se va aloca pentru elevul din ciclul primar cu cei mai mulți donatori, una pentru ciclul gimnazial și una pentru elevii de liceu.
  • 1 bicicletă pentru cadrele didactive sau personalul auxiliar al școlilor și liceelor din Baia Mare care donează
  • 1 bicicletă pentru cetățenii din oraș care aderă la campanie și care donează sânge
  • 2 biciclete pentru persoanele care repostează pe pagina lor de facebook, postarea Maramureș Bike de promovare a campaniei

Donarea de sânge se face la Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureş, din Baia Mare, str. G. Coşbuc 20C, Luni – Vineri, între 7.30 şi 13.00, în perioada 20 octombrie – 8 decembrie.

„Părinții mei sunt eroi, donează sânge – salvează vieți”!

Un proiect marca “Maramureş Bike”, susţinut financiar de BSG Amanet & Exchange, powered by Kiss Fm!

Biletul de tombolă pe care-l găsiți la Centrul de donare, trebuie pus după completare în urna de la Centru. Biletul arată ca și în imaginea de mai jos:

 

 

DATA

20 oct. 2023 - 08 dec. 2023
Expired!

ORA

7:30 - 13:00

LOCAȚIA

Centrul de transfuzie sanguina
Str.G.Coșbuc 20/c
Maramures Bike

ORGANIZATOR

Maramures Bike
Email
contact@maramures-bike.ro
Website
https://maramures-bike.ro

Lasă un comentariu